Polderhoofdkanaal.nl

juli 2010

De nieuwe projectleider van het project Polderhoofdkanaal heeft zijn eerste voortgangs rapportage aan de gemeenteraad van Opsterland aangeboden.

 

Wat hier direct opvalt is dat het uitgaven budget al met € 1,9 miljoen is overschreden en dat de totale kosten niet langer maximaal € 16 miljoen zijn  maar nu minimaal € 16 miljoen zijn. (Bij de start van dit project werden de kosten nog gesteld op € 6 miljoen)

Bij de behandeling van deze voortgangsrapportage in de gemeenteraad van Opsterland op 5 juli 2010 is er niemand in de gemeenteraad die vragen over deze budget overschrijding steld. Kennelijk vinden de bestuurders van Opsterland het normaal dat budgetten worden overschreden.

In de Woudklank van 15-07-2010 laat de wethouder van Opsterland zich ontvallen dat hij vind dat de tegenstander van de heropening  in het nog uit te zenden VARA programma "Alles draait om geld" bovenmatig veel aandacht krijgen. Dit roept de vraag op waar deze uitspraak op gebaseerd is er zijn namelijk 3 voorstanders geinterviewd en 1 tegenstander.

Op 24 juli is de uitzending van het VARA programma "Alles draait om geld" uitgezonden hierin werd ook het Polderhoofdkanaal behandeld ook hieruit blijkt, het is inderdaad weggegooid geld.

 

 

Titel

naar boven

Maak jouw eigen website met JouwWeb